TAKEAWAY OF DELIVERY?

OOK MOGELIJK BIJ ROARK…. AFHAALMOMENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAG IN DE SERPENTSTRAAT OF NA AFSPRAAK?

VRIJDAG VAN 11 TOT 13U EN OP ZATERDAG VAN 14 TOT 16U IN DE SERPENTSTRAAT EN OP ANDERE MOMENTEN IN DE WOLTERSLAAN OF IN DE SERPENTSTRAAT? LAAT HET GERUST WETEN WANNEER HET BEST PAST.

TAKEAWAY OF DELIVERY ?

Processed with VSCO with n1 preset

OOK MOGELIJK BIJ ROARK…. VANAF MORGEN IS DE WINKEL WEER GESLOTEN MAAR WE WERKEN ACHTER DE SCHERMEN VERDER. IETS GEZIEN WAT JE INTERIEUR KAN GEBRUIKEN ? LAAT HET ONS WETEN. JE KAN AFHALEN IN DE SERPENTSTRAAT OF DE WOLTERSLAAN OF WE LEVEREN GRATIS EN VEILIG IN GROOT GENT.

New arrivals

Er zijn veel nieuwe items binnen gekomen in de winkel maar de tijd ontbreekt me om alles online te zetten. Dus kom alles in levende lijve eens bekijken.

NIEUWE MOBILES FLENSTED

IMG_0699

Vanaf nu kan je de nieuwe selectie mobiles van Flensted verkrijgen bij Roark. Ik heb gekozen voor de klassieker ‘Life & Thread’ met de geel, blauw, rood en zwart. Maar ook de wit/zwart met gouden versie is er . De prachtige houten ‘Drifting Clouds’ is er ook en de Futura in naturel hout.  Nieuw is het ‘Air Flow’ model, een mobile speciaal ontworpen door Carina Caia voor Flensted (zie bijgevoegde foto)

SOLDEN

Processed with VSCO with n1 preset

Vanaf 1 augustus vind je heel veel solden in onze winkel & een selectie op de website. Het is dus zeker de moeite om eens langs te komen. Je kan enkel per 1 of op afspraak komen. Voor een afspraak bel je best op nr. 0485/58 73 43.

Terug open.

Vanaf 11 mei is de winkel terug open van 11 tot 18u. Kom je liever op afspraak?

Geen probleem of wil je graag een item reserveren of laten leveren, neem zeker contact met ons op.

Ik ben op maandag en vrijdag altijd zelf aanwezig en anders helpt Sandra van Ampersand je graag  verder.

Heropening showroom

Als het mag en veilig kan, gaan we op 11mei terug open. Mocht je graag een item reserveren of laten leveren, neem zeker contact met ons op. Wil je ons steunen in deze moeilijke tijden, kan je altijd een cadeaubon bestellen. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Showroom gesloten!

Zoals gevraagd gaan we onze showroom even sluiten. Mocht je graag een item reserveren of laten leveren, neem zeker contact met ons op. Wil je ons steunen in deze moeilijke tijden, kan je altijd een cadeaubon bestellen. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Enkel open in de week!

De zaterdagen in maart is de winkel gesloten! Tijdens de week hebben we ook andere openingsuren (van 13 tot 18u). Mocht je graag een item reserveren of laten leveren, neem zeker contact met ons op. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Open in december!

Onze showroom is open maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag – zaterdag van 11 tot 18u en op zondag 1 – 15 – 22 – 29 december van 13 tot 17u.

Ook extra open op woensdag 18 december!

Wil je zeker zijn dat jouw perfecte cadeau er nog is? Geef ons dan gerust een seintje!