1

BALANS

Het resultaat van een nauwe samenwerking met de Koninklijke Deense Academie – Instituut voor Architectuur en Technologie en Rose & Rose  de UN17 – BALANCE. Het nieuwe ontwerp is gemaakt om de focus op de 17 Sustainable Development Goals te vergroten.

Het doel is om de kijker op een subtiele manier bewuster te maken van de toezeggingen, die op discrete wijze hun gedachten leiden naar het belang van het ondernemen van actie om de 17 SDGs te bereiken. Rose & Rose zegt: “We zijn enthousiast over de uiteindelijke expressie en de elegante oplossing die we samen met Ole Flensted hebben ontwikkeld. Met de mobiel wilden we een positieve visualisatie creëren van de balans tussen de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en hoe de interactie met elk doel de andere beïnvloedt. De organische vormen met de subtiele schakeringen van de SDG-kleuren vertegenwoordigen elk de doelstellingen. De mobiel is niet alleen een symbool van onze verplichtingen – het is ook hangende kunst die esthetiek en spirituele contemplatie in evenwicht brengt om gemoedsrust te creëren.”

De UN17 – BALANCE is niet alleen een symbool van duurzaamheid; het is een hangend kunstwerk dat een sierlijke balans biedt en zowel esthetische aantrekkingskracht als een bewust tintje aan elke omgeving toevoegt.

Geniet van het voltooien van de montage van deze 'plat verpakte' mobiel. De hangers en koorden zijn klaar, maar de gekleurde delen moeten in elkaar worden geschoven om de UN-17 BALANCE mobiel in evenwicht te brengen.

Afmetingen:
H 65 B 65cm
Prijs:
€ 79.95
Code:
444