Ook nood aan kleur?

Processed with VSCO with n1 preset

Snak jij ook zoals velen naar de lente, zon en meer kleur in je leven? Ik kan het weer niet beïnvloeden maar heb weer veel nieuwe items in de winkel die je zo al het grijze doen vergeten.
Inspiratie nodig? Kom langs of volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent
Wist je dat er al enkele artikels online kunnen gekocht worden? Je vindt de link op de website bij de omschrijving. Op de nieuwe website wordt online shoppen sowieso makkelijker.

2 JAAR BEVERHOUTPLEIN

Processed with VSCO with n1 preset

Op 1 februari is Roark 2 jaar gevestigd aan het Beverhoutplein. Ik ben nog altijd heel blij met deze plek en hoop jullie heel veel te zien en te helpen om de mooiste interieurspullen te verzamelen.

Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

SOLDEN SOLDEN SOLDEN

Processed with VSCO with n1 preset

Ontdek onze solden in de winkel en je vindt die op de meubels terug onder de categorie MEUBELS / SOLDEN . Wil je zeker zijn van jouw koopjes? Bel ons 0485587343 of mail naar roark64@gmail.com

Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

HET ALLERMOOISTE VOOR 2024

Coupe Claude pink styling Brut Homeware 2

dat wens ik jullie en de ganse wereld van harte toe. Graag zie ik jullie dit jaar weer in de winkel om mooie en originele interieuritems te shoppen en veel inspiratie en goesting te geven om van jullie huis een warme en kleurrijke thuis te maken.

Zoals gewoonlijk maak ik in januari weer plaats voor nieuwe items. Dus sommige kan je aan verminderde prijs kopen.

Afgelopen eindejaarperiode was heel erg druk en de tijd en energie ontbrak me om alles op de website te zetten. Naar de winkel komen is aangewezen als je aan eerste de beste koopjes wil doen.

EXTRA OPEN IN DECEMBER

In december zijn we elke zondag open van 11 tot 17u. Ook op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 december zijn we er van 14 tot 18u. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de winkel OPEN van 11 tot 18u.

Iets nodig en geen tijd om tot bij ons te komen? Laat het me weten en dan help ik graag.

Bel ons 0485587343 of mail naar roark64@gmail.com

NOOD AAN KLEUR?

Processed with VSCO with n1 preset

Tijdens deze grijze dagen hebben we allemaal zin in wat warmte en gezelligheid. ROARK heeft de perfecte woonaccessoires die je de regen zo doen vergeten. Geen zin om dit weer te trotseren? Wij leveren met alle plezier. Meer weten? Bel ons 0485587343 of mail naar roark64@gmail.com

Zondag 15 oktober GESLOTEN

Processed with VSCO with n1 preset

dit weekend hebben we iets andere openingsuren dan normaal. Zaterdag 14 oktober zijn we open van 10 tot 17u30 en op zondag zijn we gesloten wegens een verjaardagsfeest op verplaatsing.

Agenda’s 2024

INK24004 (1)

De beste en mooiste agenda’s van A-Journal zijn er terug! Dit jaar ging ik voor de minder saaie maar mooi geïllustreerde modellen. Je vindt ze op de website onder Accessoires. Maar de kwaliteit en geniale lay-out kom je beter in de winkel bekijken.

BARBIE VIBES

z shelf

MAGENTA is de nieuwste kleur in het gamma van Kolor – Berlin. Je wordt instant vrolijk van zo’n HOT PINK Z Shelf , Dot Shelf , toiletrolhouder of Line Hook in jouw interieur. Deze kleur is limited edition, dus snel zijn.

SOLDEN

Processed with VSCO with n1 preset

Alle dagen zijn er koopjes te doen bij Roark. Maar tijdens de solden, nog MEER!

Elk seizoen doe ik mee aan de solden, niet dat onze interieurstukken uit de mode zijn maar omdat ik af en toe graag de hele winkel verander. Van de nieuwe decoratie gaan er soms stuks uit collectie en deze vind je dan ook aan een leuke prijs. Kom dus zeker langs in de winkel want op de website vind je bijna geen solden. Kan je niet langskomen, laat me weten welk item jouw interesse geniet en dan laat ik weten wat de korting is. Let wel, niet alle items gaan in de sale.