Extra OPEN tijdens de Gentse feesten

Processed with VSCO with n1 preset

Tijdens de Gentse feesten is Roark elke dag open van 12 tot 18u. Dus meer dagen maar iets later. Er zijn nog solden te scoren maar ook nieuwe items. Duik je liever niet in het feestgedruis , laat het me weten want we leveren ook met veel plezier.

SOLDEN SOLDEN SOLDEN

Processed with VSCO with n1 preset

Alle dagen zijn er koopjes te doen bij Roark. Maar tijdens de solden, nog MEER!

Elk seizoen doe ik mee aan de solden, niet dat onze interieurstukken uit de mode zijn maar omdat ik af en toe graag de hele winkel verander. Van de nieuwe decoratie gaan er soms stuks uit collectie en deze vind je dan ook aan een leuke prijs. Kom dus zeker langs in de winkel want op de website vind je bijna geen solden. Kan je niet langskomen, laat me weten welk item jouw interesse geniet en dan laat ik weten wat de korting is. Let wel, niet alle items gaan in de sale.

Nieuwe Flensted mobiles

Flensted-Mobiles-UN17-Balance-Mobile-multicolor

Ik vulde de voorraad aan maar koos ook enkele nieuwe modellen zoals  Flying flowers , So Close en Balans  , de allernieuwste mobile die in nauwe samenwerking met de Koninklijke Deense Academie – Instituut voor Architectuur en Technologie en Rose & Rose ontwikkelt werd. De Flensted mobiles blijven het beste cadeau voor jezelf, jong en oud.
Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

BRADERIE PUBLIQUE

PG045_Braderie_Publique_1640x924

Vanaf donderdag tot zondag is er Braderie Publique in Gent. De leukste en grootste braderie en ROARK doet mee. Met een stocksale, kortingen op laatste stuks en een selectie items in de winkel. Roark is open donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 18u. Zondag zijn we er van 11 tot 17u. Meer info over de braderie vind je bij https://visit.gent.be/nl/agenda/braderie-publique?utm_source=flexmail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=20240515bevestigingsmaildeelnemersbraderiepublique2024&utm_content=gentenmeerbebraderie

Uitzonderlijk gesloten op zondag 26 mei

Deze zondag is er stadsloop in Gent. De winkel is dan moeilijk bereikbaar en dus neem ik een dagje rust.
Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

CADEAU NODIG?

Processed with VSCO with n1 preset

Last minute of je weet niet goed wat te geven. Ik hou ervan jullie te helpen iets uit te kiezen, mee te denken om een passend geschenk te vinden en voor de mooiste verpakking te zorgen. Kan je niet tot bij ons geraken tijdens de openingsuren, laat het me weten. We vinden zeker een oplossing.

De 48u Rond St-Jacobs

YAY! WE VLIEGEN ER OPNIEUW IN VOOR EEN SPIKSPLINTERNIEUWE EDITIE VAN DE #48uurvanrondstjacobs ‍♂️ Maak je klaar voor het allerleukste eet/drink/shop/geniet event van ons sfeergebied! Late night shopping op donderdag tot 21u, goodiebags, a MASSIVE giveaway, drinks & vibes .
Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

14 JAAR ROARK

Processed with VSCO with n1 preset

En dat gaan we vieren!!!! Hou ons in de gaten want het wordt leuk. Met verrassingen voor jullie, mijn lieve klanten die maken dat ik al 14 jaar dit doe met volle passie en liefde.
Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

Ook nood aan kleur?

Processed with VSCO with n1 preset

Snak jij ook zoals velen naar de lente, zon en meer kleur in je leven? Ik kan het weer niet beïnvloeden maar heb weer veel nieuwe items in de winkel die je zo al het grijze doen vergeten.
Inspiratie nodig? Kom langs of volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent
Wist je dat er al enkele artikels online kunnen gekocht worden? Je vindt de link op de website bij de omschrijving. Op de nieuwe website wordt online shoppen sowieso makkelijker.

2 JAAR BEVERHOUTPLEIN

Processed with VSCO with n1 preset

Op 1 februari is Roark 2 jaar gevestigd aan het Beverhoutplein. Ik ben nog altijd heel blij met deze plek en hoop jullie heel veel te zien en te helpen om de mooiste interieurspullen te verzamelen.

Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent