CADEAU NODIG?

Processed with VSCO with n1 preset

Last minute of je weet niet goed wat te geven. Ik hou ervan jullie te helpen iets uit te kiezen, mee te denken om een passend geschenk te vinden en voor de mooiste verpakking te zorgen. Kan je niet tot bij ons geraken tijdens de openingsuren, laat het me weten. We vinden zeker een oplossing.

De 48u Rond St-Jacobs

YAY! WE VLIEGEN ER OPNIEUW IN VOOR EEN SPIKSPLINTERNIEUWE EDITIE VAN DE #48uurvanrondstjacobs ‍♂️ Maak je klaar voor het allerleukste eet/drink/shop/geniet event van ons sfeergebied! Late night shopping op donderdag tot 21u, goodiebags, a MASSIVE giveaway, drinks & vibes .
Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

14 JAAR ROARK

Processed with VSCO with n1 preset

En dat gaan we vieren!!!! Hou ons in de gaten want het wordt leuk. Met verrassingen voor jullie, mijn lieve klanten die maken dat ik al 14 jaar dit doe met volle passie en liefde.
Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

Ook nood aan kleur?

Processed with VSCO with n1 preset

Snak jij ook zoals velen naar de lente, zon en meer kleur in je leven? Ik kan het weer niet beïnvloeden maar heb weer veel nieuwe items in de winkel die je zo al het grijze doen vergeten.
Inspiratie nodig? Kom langs of volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent
Wist je dat er al enkele artikels online kunnen gekocht worden? Je vindt de link op de website bij de omschrijving. Op de nieuwe website wordt online shoppen sowieso makkelijker.

2 JAAR BEVERHOUTPLEIN

Processed with VSCO with n1 preset

Op 1 februari is Roark 2 jaar gevestigd aan het Beverhoutplein. Ik ben nog altijd heel blij met deze plek en hoop jullie heel veel te zien en te helpen om de mooiste interieurspullen te verzamelen.

Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

SOLDEN SOLDEN SOLDEN

Processed with VSCO with n1 preset

Ontdek onze solden in de winkel en je vindt die op de meubels terug onder de categorie MEUBELS / SOLDEN . Wil je zeker zijn van jouw koopjes? Bel ons 0485587343 of mail naar roark64@gmail.com

Volg ons op Instagram ROARK64 of Facebook Roark Gent

HET ALLERMOOISTE VOOR 2024

Coupe Claude pink styling Brut Homeware 2

dat wens ik jullie en de ganse wereld van harte toe. Graag zie ik jullie dit jaar weer in de winkel om mooie en originele interieuritems te shoppen en veel inspiratie en goesting te geven om van jullie huis een warme en kleurrijke thuis te maken.

Zoals gewoonlijk maak ik in januari weer plaats voor nieuwe items. Dus sommige kan je aan verminderde prijs kopen.

Afgelopen eindejaarperiode was heel erg druk en de tijd en energie ontbrak me om alles op de website te zetten. Naar de winkel komen is aangewezen als je aan eerste de beste koopjes wil doen.

EXTRA OPEN IN DECEMBER

In december zijn we elke zondag open van 11 tot 17u. Ook op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 december zijn we er van 14 tot 18u. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de winkel OPEN van 11 tot 18u.

Iets nodig en geen tijd om tot bij ons te komen? Laat het me weten en dan help ik graag.

Bel ons 0485587343 of mail naar roark64@gmail.com

NOOD AAN KLEUR?

Processed with VSCO with n1 preset

Tijdens deze grijze dagen hebben we allemaal zin in wat warmte en gezelligheid. ROARK heeft de perfecte woonaccessoires die je de regen zo doen vergeten. Geen zin om dit weer te trotseren? Wij leveren met alle plezier. Meer weten? Bel ons 0485587343 of mail naar roark64@gmail.com

Zondag 15 oktober GESLOTEN

Processed with VSCO with n1 preset

dit weekend hebben we iets andere openingsuren dan normaal. Zaterdag 14 oktober zijn we open van 10 tot 17u30 en op zondag zijn we gesloten wegens een verjaardagsfeest op verplaatsing.