VERTRAGING UPDATE WEBSITE

Lieve klanten, De laatste tijd lukt het me niet goed om de website up to date te houden maar er komt verbetering aan.

moederdag

Processed with VSCO with n1 preset

Lieve klanten, Zoals jullie weten maak ik graag de mooiste cadeautjes en help jullie ook graag in de zoektocht naar het perfecte geschenk. Niet alleen voor mama’s maar voor iedereen.

48u van Rond St Jacobs

278116756_1319692028544572_4903077143213440224_n

Het is weer zover! De handelszaken, cafés en restaurants van @rondstjacobs slaan de handen ineen en nodigen je uit voor een nieuwe editie van DE 48 UUR VAN ROND ST JACOBS!
Verwacht je aan goedgevulde goodiebags, late night shopping, muziek, een drankje en (tromgeroffel!) een MASSIVE GIVEAWAY!
Schrijf alvast 21, 22 en 23 april met rood in je agenda en hou onze socials in de gaten om mee te doen met de giveaway én om je goodiebag te bemachtigen!

Elke zondag open!

Processed with VSCO with n1 preset

Sinds 1 februari kan je ons vinden bij Sint-Jacobs aan het Beverhoutplein op de hoek met Ottogracht.
Op zondag zijn we er altijd van 11 tot 13u. Bij mooi weer iets langer en elke eerste zondag van de maand van 11 tot 17u. Kom zeker eens langs!

NIEUW JAAR = NIEUWE PLEK

Wij wensen jullie mooie plannen en avonturen voor 2022. Roark begint een nieuw avontuur op een andere plaats. We blijven in de buurt en kijken enorm uit naar jullie bezoekjes in onze nieuwe interieurwinkel. Vanaf februari kan je ons vinden bij Sint-Jacobs aan het Beverhoutplein op de hoek met Ottogracht.

Extra open in december!

Op zondag 5, 12 en 19 december zal de winkel open zijn van 13 tot 17u. Op woensdag kan je op afspraak winkelen, zo vermijd je drukte. We maken graag mooie pakjes. Heb je weinig tijd? Laat het me zeker weten. Dan zoeken we een oplossing.
Zit je in quarantaine en heb je nood aan cadeautjes of iets nieuws in het interieur? We begrijpen dat en komen met alle plezier en veilig leveren. Tot snel!

Unieke cadeaus

Ben je op zoek naar iets speciaals? Kom zeker eens langs. We maken met alle plezier de mooiste pakjes. Geraak je niet tot bij ons? Laat weten wat je zoekt of check zeker onze Instagram  https://www.instagram.com/roark64/ We leveren gratis in Gent en omgeving.

Weekend van de klant!

zaterdag 2 en zondag 3 oktober vieren we jullie. Onze lieve klanten, bedankt voor jullie steun, toffe babbels en bezoekjes! We zijn er op zaterdag van 11 tot 18u en zondag van 13 tot 17u. Kom zeker eens langs!

Nieuwe items!!!!

Heel veel nieuwe items te koop in onze winkel: wandrekken, lampen, salontafel en heel veel keramiek. Zeker de moeite om te komen kijken en ik probeer alles snel online te zetten. Ben je heel nieuwsgierig naar al dat nieuws? Check dan zeker onze Instagram  https://www.instagram.com/roark64/

Updaten website

Processed with VSCO with n1 preset

Door onze vele zijprojecten is de website al even niet meer aangevuld. Kom dus zeker eens langs in de winkel of laat me weten als je op zoek bent naar iets specifiek! Ik ben er altijd op maandag, vrijdag en zaterdag.